Měsíčník třídy 8.A – prosinec

Poslední měsíc letošního kalendářního roku byl v naší třídě celkem klidný. Protože se v předvánočním shonu nedostávala času paním učitelkám, nedošlo bohužel na soupeření naší třídy s 8.B. Ale v lednu se už čas určitě najde. Osm žáků a žákyň naší třídy se tak alespoň sportovně i mentálně „vyřádilo“ na výběrovém zájezdu v libereckém Babylonu.
Náš školní pěvecký sbor Jitřenky, jehož členkami jsou z naší třídy Bára, Týna Č., Samanta a Dana, pak na dvou koncertech doprovázel Jakuba Smolíka. Koncerty se uskutečnily 17.12. v DK v Mladé Boleslavi a 21.12. v Praze v divadle Hybernia a náš sbor měl velký úspěch. Samanta se vystoupení bohužel pro nemoc nezúčastnila.
Někteří z naší třídy se v prosinci zúčastnili mistrovství republiky ve sportovní disciplíně, které se dlouhodobě pečlivě věnují. Kristýna Č. se blýskla svými výkony na mistrovství ČR v plavání a Vojta s Kristýnou Z. na mistrovství ČR v cyklokrosu. Týna dokonce vyhrála a my jí moooooc gratulujeme k titulu mistryně ČR v cyklokrosu.
Poslední školní den roku 2017 jsme si pod náš umělý vánoční stromeček ve třídě naskládali dárečky. Ty jsme si rozdali během matematiky – tedy o hodině, kdy měla být matika, nebojte, neučili jsme se. Děvčata byla výrazně hodnější než chlapci, o čemž svědčila jasná převaha dárků pro dívky. I já jsem dostala spoustu dárečků, za což dětem i jejich rodičům moc děkuji.
Ještě bych chtěla popřát všem dětem z naší třídy i jejich blízkým vše nejlepší do nového roku 2018, hodně zdraví, štěstí, pohody a splnění všech přání.
Na shledanou v lednu se těší Petra Sodomková, třídní učitelka

 

You may also like...