Dny dětského čtení – vyhodnocení

Milé dětí, milé paní učitelky a učitelé, vedoucí, vychovatelé, profesoři, knihovníci, ředitelé, starostové, klubovníci, skauti!

S velkou radostí a přiznáváme, že často i s dojetím, jsme probírali všechny příspěvky, které se nám ke Dnům dětského čtení sešly. Moc děkujeme Vám všem, kdo jste se zapojili.

Nedokážeme vyjádřit, jak moc si ceníme nadšení, vervy a fantazie, s jakou jste připravili čtení nahlas u sebe doma nebo ve své instituci, že jste předali výzvu dětem a podpořili je v jejich přípravách, že jste dokázali namotivovat tak ohromné množství dětí do čtení nahlas.

Zapojilo se vás přes 10 000! Aktivně předčítalo neuvěřitelných 6 650 dětí, poslouchalo dalších 3 600 kamarádů na více než třech stovkách místech po celé republice.

Chvíli nám trvalo, než jsme všechna ta inspirativní videa, fotky, prezentace i řádky prošli a pročetli. Vybrat pouze 3 příspěvky, které odměníme banánovkou knížek, bylo krajně náročné. Čtenáře, jimž knížky poputují, najdete v článku zde.

Pro ostatní máme přichystané záložky, ale omlouváme se, tolik jich ani nemáme vyrobených. Moc proto prosíme o trpělivost, budeme je rozesílat postupně, jakmile zaopatříme potřebné množství.

Jsme nadšení – a to díky Vám, Vaší práci a neutuchající aktivitě. Děkujeme, že jste do toho šli s námi!

Přejme mnoho sil a energie při Vaší práci s dětmi, stojí to za to!

Za tým kampaně Rosteme s knihou
Barbora Pavlovská

You may also like...