Jaro,léto, podzim, zima

V DRUZINĚ JE VŽDYCKY PRIMA
Po dvou a půl měsíčním seznamování a trávení volného času po vyučování ve ŠD si děti ztvrdily svým otiskem prstu, že jsou skupina, která má své heslo: „My jsme všichni kamarádi, my se máme všichni rádi „.
HALLOWEENSKÉ ODPOLEDNE
Halloween, tento veselý svátek, který se slaví převážně v Americe, se u nás rychle zabydlel.  Vždyť proč ne, děti ho milují. K Halloweenu neodmyslitelně patří strašidla, strašidelné kostýmy a hlavně vyřezávané dýně. Proto i děti ŠD si takové dýně vyrobily z papíru, vydlabaly a vyřezaly ty opravdové,  kluci si vyrobili netopýří čelenky a holčičkám nesměly chybět halloweenské kloboučky.  
[Not a valid template]
PODZIMNÍ HRÁTKY
Jelikož se s námi podzim brzy rozloučí a listnaté stromy budou zcela opadané, děti si vyzkoušely být na chvilku „podzimními malíři“ a podle své fantazie  pomocí temperových barev vytvořily opadané listy a k ním pohádkové  podzimní ptáčky.
Podzimní dny se krátí, počasí je chladnější a děti jsou v plném očekávání prvních sněhových vloček. Než první vločky dopadnou dětem na čepice, uplyne ještě několik podzimních dnů…
[Not a valid template]

You may also like...